Om oss

Om Padelrackethuset.se

Padelrackethuset.se är en nystartad satsning som slog upp portarna i början av år 2021. Hemsidan listar och jämför det viktigaste verktyget inom padel, nämligen padelracket.

Vi recenserar, rankar och utvärderar padelrackets från en mängd olika butiker. Utöver att du får en recension om padelracket så hittar du också alltid vart du får det lägsta priset på produkten. Dessutom erbjuder vi i samarbete med butikerna olika rabattkoder som gör att du kan spara en slant vid ditt inköp.

Trots att vi samarbetar med butikerna så kan du hos oss alltid garantera dig oberoende recensioner och tester, vår hemsida bygger på trovärdighet.

Emil Agovic

Emil Agovic

Jag som startat sajten heter Emil Agovic och har under flera år haft padel som min stora hobby. Rätt tidigt i min padelkarriär så upptäckte jag vikten av att ha ett padelracket som passar min spelartyp.

När jag letade efter ett nytt padelracket så var det svårt att välja i det stora utbudet som fanns hos butikerna och jag hade också svårt att förstå vilket padelracket som passade min spelartyp. Där och då insåg jag att Padelrackethuset.se var en hemsida som saknades på padelmarknaden vilket gjorde att jag tog tag i saken.